Voedingsconsulentie

Daniël Jaspers

Door mijn aansluiting bij de BGN worden mijn diensten door veel zorgverzekeraars vergoed. Iedereen met een aanvullende verzekering kan hiervoor in aanmerking komen,
en dit betekent veelal GRATIS voedingsadvies.  Bekijk HIER waar je voor in aanmerking komt!

Contact:
daniel@sportooms.nl
013-303 22 85

 Mijn naam is Daniël Jaspers en ik ben 28 jaar. In 2014 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) als Leraar lichamelijke opvoeding met een specialisatie in sportvoeding. Daarbij heb ik mijn diploma voor Gewichtsconsulent behaald en ben ik per 24 februari 2017 lid geworden van de beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Sinds 2014 ben ik werkzaam in de sportschool als fitnessinstructeur en later ook als voedingsconsulent. Vanaf heden ben ik werkzaam bij Sportinstituut Ooms als voedingsconsulent.
 

Over mij:

Al vanaf mijn vroegste jeugd ben ik een gedreven sporter. Sport was en is voor mij een uitlaatklep, waarbij beleving en ontspanning hoog in het vaandel staan. Door de jaren heen werd ik steeds fanatieker, en meer gefocust op prestatieverbetering en mijzelf fitter voelen. Als gevolg hiervan ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in de invloeden van voeding op deze aspecten. Dit intrigeerde mij zodanig dat het niet lang duurde voordat ik mijn horizon wilde verbreden naar voeding en gezondheid in het algemeen. Sport, wat altijd een van mijn grote passies is geweest, wilde ik combineren met kennis over voeding. Mede hierdoor ben ik de sportopleiding gaan volgen op de HAN, in combinatie met de (sport)voedingsspecialisatie, waarbinnen ik mij stevig kon verdiepen in deze onderwerpen. Tijdens deze studieperiode, waarbij het helpen en begeleiden van mensen op gebied van beweging en voeding centraal stonden, ontsproot bij mij een andere grote passie: het gezonder en fitter maken van mijn medemens.Begeleiding:

Door zowel het voedings- als het beweegpatroon aan te pakken heeft men de grootste kans op het bereiken van hun doelen. Ik wil u daarbij graag de helpende hand bieden! Ik zie dit proces als een samenwerking tussen u en mij. Hierbij zal ik mijn uiterste best doen u een gezonde(re) manier van leven eigen te maken, met als uitgangspunt het bereiken van uw persoonlijke doelstelling. Of dit nu het bereiken van uw ideale lichaamsgewicht betreft, het strakker worden, verbeterde (sport)prestatie of wilt u gewoon gezonder gaan leven? Het is allen een uitstekend streven en ik sta volledig tot uw beschikking! Het moge geruststellend werken te weten dat ik u geen (crash)diëten geef, afslankkuren of u volledig aan de shakes zal zetten. Integendeel; bij mij zult u zoveel mogelijk uw eigen voedingspatroon kunnen behouden en tegelijkertijd resultaat zien. Op deze manier zult u de manier van eten moeiteloos kunnen volhouden en uzelf stap voor stap een gezonder voedingspatroon aanleren. Dit uiteraard afgestemd op uw specifieke doel. Ook het bekende jojo-effect zal hierdoor bij u tot het verleden behoren!


KLIK HIER voor meer informatie over de vergoedingen van de zorgverzekeraars.

 

 


HEEFT U VRAGEN OVER VERANTWOORDE VOEDING?
NEEM DAN CONTACT OP MET DANIËL MIDDELS HET CONTACT FORMULIER. 


 • * velden zijn verplicht.


Sportschool Sportinstituut Ooms Noord in Tilburg is dé plek voor individueel fitness en groepsfitness. Bij Sportinstituut Ooms Noord ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Proef 7-Daagse.

Winnaar grote clubactie!

Vorige maand kregen al onze jeugdleden de mogelijkheid om loten te verkopen van de Grote club actie. Met deze actie verdienen d...

Lees meer

Wij zijn eenmalig eerder gesloten!

Vrijdag 25 oktober sluiten we eenmalig om 19.30 uur wegens een personeelsvergadering! Excuses voor het ongemak.  

Lees meer
Meer nieuws
 • Winnaar grote clubactie!

  Winnaar grote clubactie!

  Vorige maand kregen al onze jeugdleden de mogelijkheid om loten te verkopen van de Grote club actie. Met deze actie verdienen de kinderen zelf ook een zakcentje bij! Ieder jaar maken we er een wedstrijd......

  Lees meer
 • Wij zijn eenmalig eerder gesloten!

  Wij zijn eenmalig eerder gesloten!

  Vrijdag 25 oktober sluiten we eenmalig om 19.30 uur wegens een personeelsvergadering!

  Lees meer
 • ONZE TEAMS OP HET WK HIPHOP

  ONZE TEAMS OP HET WK HIPHOP

  Vrijdag 18 & zaterdag 19 oktober vindt het WK Hiphop plaats in Nederland, en onze teams zijn erbij!

  Lees meer
 • Ticket verkoop start 1 oktober!

  Ticket verkoop start 1 oktober!

  Entree tickets voor de theatershow zijn vanaf dinsdag 1 oktober verkrijgbaar bij de balie. Maak een keuze uit show tijden: 13:00 uur of 15:00 uur. Let op er zijn tickets....

  Lees meer
 • Selectie Hiphop

  Selectie Hiphop

  Altijd al in een wedstrijd team willen dansen op nationaal en internationaal niveau? Kom eens een proefles volgen!

  Lees meer
 • Fysio FIT

  Fysio FIT

  De groepsles FYSIOFIT is voor iedereen toegankelijk, met name mensen die lichamelijke en/of psychische klachten ervaren kunnen hier terecht.

  Lees meer
 • €200,- voordeel!

  €200,- voordeel!

  Fijne vakantie gehad? Dan is het nu tijd om af te rekenen met al die overtollige zomer kilo's. Profiteer van onze na zomer actie!

  Lees meer
 • Fit met Diabetes

  Fit met Diabetes

  Sportinstituut Ooms - Noord start 8 januari iedere dinsdag van 11.00 - 12.00 uur met een sportgroep voor mensen met Diabetes. Onder begeleiding van een Fysiotherapeut ga je aan de slag.

  Lees meer
 • 55+ Fit

  55+ Fit

  Ouder worden en fit blijven, dat lijkt op het eerste gezicht tegenstrijdig. Toch gaat dat prima samen. Sporten en bewegen is namelijk echt voor alle leeftijden.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.