Voedingsconsulentie

Daniël Jaspers

Door mijn aansluiting bij de BGN worden mijn diensten door veel zorgverzekeraars vergoed. Iedereen met een aanvullende verzekering kan hiervoor in aanmerking komen,
en dit betekent veelal GRATIS voedingsadvies.  Bekijk HIER waar je voor in aanmerking komt!

Contact:
daniel@sportooms.nl
013-303 22 85

 Mijn naam is Daniël Jaspers en ik ben 28 jaar. In 2014 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) als Leraar lichamelijke opvoeding met een specialisatie in sportvoeding. Daarbij heb ik mijn diploma voor Gewichtsconsulent behaald en ben ik per 24 februari 2017 lid geworden van de beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Sinds 2014 ben ik werkzaam in de sportschool als fitnessinstructeur en later ook als voedingsconsulent. Vanaf heden ben ik werkzaam bij Sportinstituut Ooms als voedingsconsulent.
 

Over mij:

Al vanaf mijn vroegste jeugd ben ik een gedreven sporter. Sport was en is voor mij een uitlaatklep, waarbij beleving en ontspanning hoog in het vaandel staan. Door de jaren heen werd ik steeds fanatieker, en meer gefocust op prestatieverbetering en mijzelf fitter voelen. Als gevolg hiervan ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in de invloeden van voeding op deze aspecten. Dit intrigeerde mij zodanig dat het niet lang duurde voordat ik mijn horizon wilde verbreden naar voeding en gezondheid in het algemeen. Sport, wat altijd een van mijn grote passies is geweest, wilde ik combineren met kennis over voeding. Mede hierdoor ben ik de sportopleiding gaan volgen op de HAN, in combinatie met de (sport)voedingsspecialisatie, waarbinnen ik mij stevig kon verdiepen in deze onderwerpen. Tijdens deze studieperiode, waarbij het helpen en begeleiden van mensen op gebied van beweging en voeding centraal stonden, ontsproot bij mij een andere grote passie: het gezonder en fitter maken van mijn medemens.Begeleiding:

Door zowel het voedings- als het beweegpatroon aan te pakken heeft men de grootste kans op het bereiken van hun doelen. Ik wil u daarbij graag de helpende hand bieden! Ik zie dit proces als een samenwerking tussen u en mij. Hierbij zal ik mijn uiterste best doen u een gezonde(re) manier van leven eigen te maken, met als uitgangspunt het bereiken van uw persoonlijke doelstelling. Of dit nu het bereiken van uw ideale lichaamsgewicht betreft, het strakker worden, verbeterde (sport)prestatie of wilt u gewoon gezonder gaan leven? Het is allen een uitstekend streven en ik sta volledig tot uw beschikking! Het moge geruststellend werken te weten dat ik u geen (crash)diëten geef, afslankkuren of u volledig aan de shakes zal zetten. Integendeel; bij mij zult u zoveel mogelijk uw eigen voedingspatroon kunnen behouden en tegelijkertijd resultaat zien. Op deze manier zult u de manier van eten moeiteloos kunnen volhouden en uzelf stap voor stap een gezonder voedingspatroon aanleren. Dit uiteraard afgestemd op uw specifieke doel. Ook het bekende jojo-effect zal hierdoor bij u tot het verleden behoren!


KLIK HIER voor meer informatie over de vergoedingen van de zorgverzekeraars.

 

 


HEEFT U VRAGEN OVER VERANTWOORDE VOEDING?
NEEM DAN CONTACT OP MET DANIËL MIDDELS HET CONTACT FORMULIER. 


 • * velden zijn verplicht.


Sportschool Sportinstituut Ooms Noord in Tilburg is dé plek voor individueel fitness en groepsfitness. Bij Sportinstituut Ooms Noord ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Proef 7-Daagse.

Resultaat 4 weken Killerbody programma!

Afgelopen maand gingen maar liefst 110 mensen de Killerbody uitdaging aan, waaronder werknemer Jay (locatie Noord). Ook Ja...

Lees meer

Zomeraanbieding

** ZOMERAANBIEDING **  De zomer komt eraan! En dit betekent naast lekker BBQ feestjes, zon, terrasjes en vakantie ook d...

Lees meer
Meer nieuws
 • Zomerrooster

  Zomerrooster

  Bekijk hier het aangepaste lesrooster voor de zomervakantie!!

  Lees meer
 • Zomeraanbieding

  Zomeraanbieding

  Sport 12 weken voor maar €99,-

  Lees meer
 • EK HIPHOP 2019

  EK HIPHOP 2019

  Drie teams en een duo van Sportinstituut Ooms hebben zich wederom weten te kwalificeren voor het EK en gaan dit weekend weer een nieuw avontuur tegemoet! Overkill danst mee in de categorie cadetten, One Peace

  Lees meer
 • Fit met Diabetes

  Fit met Diabetes

  Sportinstituut Ooms - Noord start 8 januari iedere dinsdag van 11.00 - 12.00 uur met een sportgroep voor mensen met Diabetes. Onder begeleiding van een Fysiotherapeut ga je aan de slag.

  Lees meer
 • 55+ Fit

  55+ Fit

  Ouder worden en fit blijven, dat lijkt op het eerste gezicht tegenstrijdig. Toch gaat dat prima samen. Sporten en bewegen is namelijk echt voor alle leeftijden.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.