CLUB POWER

Club Power is een goede manier om je conditie te verbeteren en lichaamsvet te verbranden. Je traint je spieren met gewichten. De bewegingen zijn simpel, zodat je met Club Power kracht en zelfvertrouwen kunt ontwikkelen. De les duurt 55 minuten tot een uur. Je werkt op pittige muziek en elk nummer heeft een specifiek trainingsdoel. Door de vaste volgorde van oefeningen bereik je een maximaal resultaat.

Je gebruikt een step, een halter en een serie gewichten. Als je nog nooit met gewichten hebt getraind, moet je met lichte gewichten beginnen. Na een aantal lessen weet je welk gewicht het beste bij jou past. Je instructeur geeft je hier natuurlijk advies over.

VOORDELEN VAN CLUB POWER

 • Je slankt af: vetverbranding rondom de spieren

 • Je wordt sterker

 • Je voelt je fitter

 • Je vormt en versterkt al je spiergroepen

 • Je verbetert je botdichtheid (vertraagt je botontkalkingsproces)

VAST TRAININGSSCHEMA

Elke les begint met een warming up om alle belangrijke spieren op te warmen. Daarna train je in een vaste volgorde specifieke zones in je lijf. Na een warming-up van 5 minuten volgen steevast benen (squats), borst, rug, triceps, biceps, benen (lunges), schouders en buik.

Stel niet uit, start met de Proef 7-Daagse

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 • * velden zijn verplicht.

Resultaat 4 weken Killerbody programma!

Afgelopen maand gingen maar liefst 110 mensen de Killerbody uitdaging aan, waaronder werknemer Jay (locatie Noord). Ook Ja...

Lees meer

Zomeraanbieding

** ZOMERAANBIEDING **  De zomer komt eraan! En dit betekent naast lekker BBQ feestjes, zon, terrasjes en vakantie ook d...

Lees meer
Meer nieuws
 • Zomerrooster

  Zomerrooster

  Bekijk hier het aangepaste lesrooster voor de zomervakantie!!

  Lees meer
 • Zomeraanbieding

  Zomeraanbieding

  Sport 12 weken voor maar €99,-

  Lees meer
 • EK HIPHOP 2019

  EK HIPHOP 2019

  Drie teams en een duo van Sportinstituut Ooms hebben zich wederom weten te kwalificeren voor het EK en gaan dit weekend weer een nieuw avontuur tegemoet! Overkill danst mee in de categorie cadetten, One Peace

  Lees meer
 • Fit met Diabetes

  Fit met Diabetes

  Sportinstituut Ooms - Noord start 8 januari iedere dinsdag van 11.00 - 12.00 uur met een sportgroep voor mensen met Diabetes. Onder begeleiding van een Fysiotherapeut ga je aan de slag.

  Lees meer
 • 55+ Fit

  55+ Fit

  Ouder worden en fit blijven, dat lijkt op het eerste gezicht tegenstrijdig. Toch gaat dat prima samen. Sporten en bewegen is namelijk echt voor alle leeftijden.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.