CLUB YOGA

Club yoga focust zich op kracht en energie. Het tempo ligt wat hoger dan bij onze Flowmotion lessen en zijn daarom vooral geschikt voor deelnemers die van een uitdaging houden. Het is een krachtige yogavorm met veel lichamelijke en mentale voordelen. Je werkt aan je uithoudingsvermogen, flexibiliteit en lichaamskracht, waarbij je tegelijkertijd aandacht hebt voor innerlijke rust.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Tijdens een Club yoga les voer je de houdingen zo vloeiend mogelijk uit op een in- of uitademing. Alle houdingen gaan vloeiend in elkaar over en vormen één geheel. Kracht en beweging staan centraal en worden gecombineerd met ademhaling. Het tempo ligt hoog waardoor je ook meer zult transpireren. Transpireren helpt bij het afvoeren van gifstoffen en vocht. Juist omdat je veel vocht verliest is het belangrijk om na een les goed te drinken. Je doet mee op je eigen tempo en luistert naar je eigen lichaam. Door tijdens een les alles uit jezelf te halen en naar je grenzen te luisteren, zul je merken dat je steeds dieper in de houdingen kunt komen. Wat de ene dag niet (of moeizaam) lukt, zal een andere dag bijna vanzelf gaan.

Stel niet uit, start met de Proef 7-Daagse

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 • * velden zijn verplicht.

Resultaat 4 weken Killerbody programma!

Afgelopen maand gingen maar liefst 110 mensen de Killerbody uitdaging aan, waaronder werknemer Jay (locatie Noord). Ook Ja...

Lees meer

Zomeraanbieding

** ZOMERAANBIEDING **  De zomer komt eraan! En dit betekent naast lekker BBQ feestjes, zon, terrasjes en vakantie ook d...

Lees meer
Meer nieuws
 • Zomerrooster

  Zomerrooster

  Bekijk hier het aangepaste lesrooster voor de zomervakantie!!

  Lees meer
 • Zomeraanbieding

  Zomeraanbieding

  Sport 12 weken voor maar €99,-

  Lees meer
 • EK HIPHOP 2019

  EK HIPHOP 2019

  Drie teams en een duo van Sportinstituut Ooms hebben zich wederom weten te kwalificeren voor het EK en gaan dit weekend weer een nieuw avontuur tegemoet! Overkill danst mee in de categorie cadetten, One Peace

  Lees meer
 • Fit met Diabetes

  Fit met Diabetes

  Sportinstituut Ooms - Noord start 8 januari iedere dinsdag van 11.00 - 12.00 uur met een sportgroep voor mensen met Diabetes. Onder begeleiding van een Fysiotherapeut ga je aan de slag.

  Lees meer
 • 55+ Fit

  55+ Fit

  Ouder worden en fit blijven, dat lijkt op het eerste gezicht tegenstrijdig. Toch gaat dat prima samen. Sporten en bewegen is namelijk echt voor alle leeftijden.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.