Fysiotherapie

Eric van Berkel

Wanneer je aanvullend verzekerd bent wordt fysiotherapie gedeclareerd bij je zorgverzekering, je hoeft geen verwijzing van de huisarts of specialist te hebben. Het is mogelijk om direct een afspraak te maken of langs te komen!Heb je lichamelijke klachten en kom je niet van deze klachten af? Wij helpen je graag zodat je de alledaagse activiteiten weer klachtenvrij kunt uitvoeren. Je kunt voor iedere klacht terecht bij Sportschool Ooms. Onze fysiotherapeut zal eerst de klachten met je doornemen waarna er een onderzoek zal plaatsvinden om tot een definitieve diagnose te komen. Na de diagnose zal er met je besproken worden welke behandeltraject we kunnen gaan doorlopen.Waarom Sportinstituut Ooms?

Bij Sportinstituut Ooms hebben we een grote behandelkamer waar onze fysiotherapeut je kan onderzoeken en behandelen. Naast de behandeling hebben we een grote fitnesszaal met een functionele area waar wij alle dagelijkse activiteiten kunnen na maken om zo tot een goed resultaat te komen.

Wordt Fysiotherapie vergoed?

Wanneer je een aanvullende verzekering hebt, heb je recht tot een standaard aantal behandelingen. Wij ( Piazza Care B.V. ) hebben met elke zorgverzekeraar een contract waardoor je niets hoeft te betalen. Vergoedt de zorgverzekering niet het hele bedrag? Wij betalen het aanvullende bedrag voor jou!

Wil je precies weten hoeveel behandelingen je vergoed krijgt? Neem contact met ons op en wij checken dit voor je na! Mocht de zorgverzekeraar vragen waar de fysiotherapeut gevestigd is? Geef dan aan dat dit bij Piazza Care B.V. te Tilburg Noord is op adres Von Suppéstraat 35.

Heb je een abonnement bij Sportinstituut Ooms, dan kan je geheel gratis en vrijblijvend een intake inplannen. Neem contact met ons op per telefoon of vul het onderstaande contactformulier in en dan zullen wij contact met je opnemen.


HEEFT U VRAGEN? NEEM DAN CONTACT OP MET ERIC MIDDELS HET CONTACT FORMULIER.

 • * velden zijn verplicht.

 

Sportschool Sportinstituut Ooms Noord in Tilburg is dé plek voor individueel fitness en groepsfitness. Bij Sportinstituut Ooms Noord ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Proef 7-Daagse.

Vaderdag voucher

Hoe ga jij jouw vader een fijne Vaderdag wensen? Met een Sportinstituut Ooms Vaderdag voucher geef jij jouw vader maar liefst 4...

Lees meer

Judo examen

De judo examens komen er weer aan! Deze gaan plaatsvinden op zaterdag 15 juni 2019 tussen 10:30 en 12:30 uur in de grote zaal b...

Lees meer
Meer nieuws
 • EK HIPHOP 2019

  EK HIPHOP 2019

  Drie teams en een duo van Sportinstituut Ooms hebben zich wederom weten te kwalificeren voor het EK en gaan dit weekend weer een nieuw avontuur tegemoet! Overkill danst mee in de categorie cadetten, One Peace

  Lees meer
 • Judo examen

  Judo examen

  De judo examens komen er weer aan! Deze gaan plaatsvinden op zaterdag 15 juni 2019 tussen 10:30 en 12:30 uur in de grote zaal bij Sportinstituut Ooms, locatie Heereveldendreef in de Reeshof.

  Lees meer
 • NIEUW - BOKS FIT

  NIEUW - BOKS FIT

  WEGENS EEN GROOT SUCCES OP LOCATIE REESHOF NU OOK EEN BOKS FIT OP LOCATIE NOORD! ✅✅✅✅✅

  Lees meer
 • Salsa Cursus

  Salsa Cursus

  Dinsdag 7 mei starten wij met een 8 weekse Salsa Cursus op locatie Noord, de cursus wordt gegeven door....

  Lees meer
 • Fit met Diabetes

  Fit met Diabetes

  Sportinstituut Ooms - Noord start 8 januari iedere dinsdag van 11.00 - 12.00 uur met een sportgroep voor mensen met Diabetes. Onder begeleiding van een Fysiotherapeut ga je aan de slag.

  Lees meer
 • 55+ Fit

  55+ Fit

  Ouder worden en fit blijven, dat lijkt op het eerste gezicht tegenstrijdig. Toch gaat dat prima samen. Sporten en bewegen is namelijk echt voor alle leeftijden.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.