FLOWMOTION

Flowmotion heeft een eigen gezicht. Het is een bewegingsprincipe geworden, maar eigenlijk legt het een basis voor elke ander beweging, zoals sportactiviteiten of dansen.

Flowmotion helpt bij het verbeteren van kracht, souplesse en behendigheid. Je leert je lichaam gebalanceerd te gebruiken in stilstand en beweging, alsof je een muziekinstrument eigen maakt. Gebalanceerd betekent letterlijk: evenwicht tussen buik- en rugspieren en armen net zo sterk maken als benen. Vloeiend gaan we in de lessen over naar verschillende pilates of flowmotion oefeningen. Zo versterk, mobiliseer of strek je daarbij je spieren.

WAAR IS HET GOED VOOR?

Flowmotion is goed voor het mobiliseren en krachtig maken van de spieren. Zo ondersteun je het kraakbeen en skelet en creëer je ruimte en ontspanning in je hele lichaam, waaronder het zenuwstelsel. Je leert in de les beter de ademhaling te gebruiken en te beheersen voor ontspanning en soepelheid.

Flowmotion corrigeert de houding. De linker- en rechterkant worden even sterk. Door concentratie vergroot je de zeggenschap over je lichaam. Kortom waar flowmotion over gaat: de eenwording van lichaam en geest. Deze bewuste manier van omgaan met het lichaam, en met eventuele lichamelijk klachten, heeft vele voordelen. Het kan je houding verbeteren, kan je motoriek verfijnen, en kan je coördinatie en behendigheid van het dagelijkse doen en laten vergemakkelijken. 

Stel niet uit, start met de Proef 7-Daagse

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 • * velden zijn verplicht.

Winnaar grote clubactie!

Vorige maand kregen al onze jeugdleden de mogelijkheid om loten te verkopen van de Grote club actie. Met deze actie verdienen d...

Lees meer

Wij zijn eenmalig eerder gesloten!

Vrijdag 25 oktober sluiten we eenmalig om 19.30 uur wegens een personeelsvergadering! Excuses voor het ongemak.  

Lees meer
Meer nieuws
 • Winnaar grote clubactie!

  Winnaar grote clubactie!

  Vorige maand kregen al onze jeugdleden de mogelijkheid om loten te verkopen van de Grote club actie. Met deze actie verdienen de kinderen zelf ook een zakcentje bij! Ieder jaar maken we er een wedstrijd......

  Lees meer
 • Wij zijn eenmalig eerder gesloten!

  Wij zijn eenmalig eerder gesloten!

  Vrijdag 25 oktober sluiten we eenmalig om 19.30 uur wegens een personeelsvergadering!

  Lees meer
 • ONZE TEAMS OP HET WK HIPHOP

  ONZE TEAMS OP HET WK HIPHOP

  Vrijdag 18 & zaterdag 19 oktober vindt het WK Hiphop plaats in Nederland, en onze teams zijn erbij!

  Lees meer
 • Ticket verkoop start 1 oktober!

  Ticket verkoop start 1 oktober!

  Entree tickets voor de theatershow zijn vanaf dinsdag 1 oktober verkrijgbaar bij de balie. Maak een keuze uit show tijden: 13:00 uur of 15:00 uur. Let op er zijn tickets....

  Lees meer
 • Selectie Hiphop

  Selectie Hiphop

  Altijd al in een wedstrijd team willen dansen op nationaal en internationaal niveau? Kom eens een proefles volgen!

  Lees meer
 • Fysio FIT

  Fysio FIT

  De groepsles FYSIOFIT is voor iedereen toegankelijk, met name mensen die lichamelijke en/of psychische klachten ervaren kunnen hier terecht.

  Lees meer
 • €200,- voordeel!

  €200,- voordeel!

  Fijne vakantie gehad? Dan is het nu tijd om af te rekenen met al die overtollige zomer kilo's. Profiteer van onze na zomer actie!

  Lees meer
 • Fit met Diabetes

  Fit met Diabetes

  Sportinstituut Ooms - Noord start 8 januari iedere dinsdag van 11.00 - 12.00 uur met een sportgroep voor mensen met Diabetes. Onder begeleiding van een Fysiotherapeut ga je aan de slag.

  Lees meer
 • 55+ Fit

  55+ Fit

  Ouder worden en fit blijven, dat lijkt op het eerste gezicht tegenstrijdig. Toch gaat dat prima samen. Sporten en bewegen is namelijk echt voor alle leeftijden.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.