HIPHOP

Hiphop is niet gewoon dansen, maar een combinatie van techniek, pasjes en goed ritmegevoel. Dat we de beste zijn op dit gebied blijkt wel uit het niveau dat onze dansers bereikt hebben. Sportinstituut Ooms heeft al meerdere Nederlandse – Europees – en wereldkampioenen voortgebracht, waaronder D-Crew!

Bij hiphop zijn veel bewegingen gericht op bewegingen uit videoclips. Hiphop verandert hierdoor eigenlijk continu. De dans bewegingen zijn vaak vrij losjes en komen heel luchtig over. Dansen doe je meestal op heel snelle muziek (hiphop en R&B), waardoor het een flitsend effect heeft.

HIPHOP OP WEDSTRIJDNIVEAU

Hiphop is een internationale wedstrijdsport. Bij Sportinstituut Ooms brachten we diverse kampioenen voort. Er komt veel training en talent bij kijken om de top te bereiken. Toernooien kennen vier leeftijdsgroepen, waarbij de oudste van het team het niveau bepaalt. Elke categorie -behalve de mini’s- is onder te verdelen in nieuwkomers (B-klasse) en professionals (A-klasse). Daarnaast strijden dansers in teams, duo’s en solo’s.

 • Minicategorie (miniemen)

 • Minderjarige categorie (cadetten)

 • Juniorcategorie (junioren) Jeugdcategorie (jeugd)

 • Seniorcategorie (senioren)

Denk je dat je ook op het hoogste niveau kunt dansen? Of wil je gewoon lekker los gaan op swingende muziek? Zoek de eerstvolgende les via het lesrooster en vraag een gratis dagpas aan!

Stel niet uit, start met de Proef 7-Daagse

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 • * velden zijn verplicht.

Winnaar grote clubactie!

Vorige maand kregen al onze jeugdleden de mogelijkheid om loten te verkopen van de Grote club actie. Met deze actie verdienen d...

Lees meer

Wij zijn eenmalig eerder gesloten!

Vrijdag 25 oktober sluiten we eenmalig om 19.30 uur wegens een personeelsvergadering! Excuses voor het ongemak.  

Lees meer
Meer nieuws
 • Winnaar grote clubactie!

  Winnaar grote clubactie!

  Vorige maand kregen al onze jeugdleden de mogelijkheid om loten te verkopen van de Grote club actie. Met deze actie verdienen de kinderen zelf ook een zakcentje bij! Ieder jaar maken we er een wedstrijd......

  Lees meer
 • Wij zijn eenmalig eerder gesloten!

  Wij zijn eenmalig eerder gesloten!

  Vrijdag 25 oktober sluiten we eenmalig om 19.30 uur wegens een personeelsvergadering!

  Lees meer
 • ONZE TEAMS OP HET WK HIPHOP

  ONZE TEAMS OP HET WK HIPHOP

  Vrijdag 18 & zaterdag 19 oktober vindt het WK Hiphop plaats in Nederland, en onze teams zijn erbij!

  Lees meer
 • Ticket verkoop start 1 oktober!

  Ticket verkoop start 1 oktober!

  Entree tickets voor de theatershow zijn vanaf dinsdag 1 oktober verkrijgbaar bij de balie. Maak een keuze uit show tijden: 13:00 uur of 15:00 uur. Let op er zijn tickets....

  Lees meer
 • Selectie Hiphop

  Selectie Hiphop

  Altijd al in een wedstrijd team willen dansen op nationaal en internationaal niveau? Kom eens een proefles volgen!

  Lees meer
 • Fysio FIT

  Fysio FIT

  De groepsles FYSIOFIT is voor iedereen toegankelijk, met name mensen die lichamelijke en/of psychische klachten ervaren kunnen hier terecht.

  Lees meer
 • €200,- voordeel!

  €200,- voordeel!

  Fijne vakantie gehad? Dan is het nu tijd om af te rekenen met al die overtollige zomer kilo's. Profiteer van onze na zomer actie!

  Lees meer
 • Fit met Diabetes

  Fit met Diabetes

  Sportinstituut Ooms - Noord start 8 januari iedere dinsdag van 11.00 - 12.00 uur met een sportgroep voor mensen met Diabetes. Onder begeleiding van een Fysiotherapeut ga je aan de slag.

  Lees meer
 • 55+ Fit

  55+ Fit

  Ouder worden en fit blijven, dat lijkt op het eerste gezicht tegenstrijdig. Toch gaat dat prima samen. Sporten en bewegen is namelijk echt voor alle leeftijden.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.