HIPHOP

Hiphop is niet gewoon dansen, maar een combinatie van techniek, pasjes en goed ritmegevoel. Dat we de beste zijn op dit gebied blijkt wel uit het niveau dat onze dansers bereikt hebben. Sportinstituut Ooms heeft al meerdere Nederlandse – Europees – en wereldkampioenen voortgebracht, waaronder D-Crew!

Bij hiphop zijn veel bewegingen gericht op bewegingen uit videoclips. Hiphop verandert hierdoor eigenlijk continu. De dans bewegingen zijn vaak vrij losjes en komen heel luchtig over. Dansen doe je meestal op heel snelle muziek (hiphop en R&B), waardoor het een flitsend effect heeft.

HIPHOP OP WEDSTRIJDNIVEAU

Hiphop is een internationale wedstrijdsport. Bij Sportinstituut Ooms brachten we diverse kampioenen voort. Er komt veel training en talent bij kijken om de top te bereiken. Toernooien kennen vier leeftijdsgroepen, waarbij de oudste van het team het niveau bepaalt. Elke categorie -behalve de mini’s- is onder te verdelen in nieuwkomers (B-klasse) en professionals (A-klasse). Daarnaast strijden dansers in teams, duo’s en solo’s.

 • Minicategorie (miniemen)

 • Minderjarige categorie (cadetten)

 • Juniorcategorie (junioren) Jeugdcategorie (jeugd)

 • Seniorcategorie (senioren)

Denk je dat je ook op het hoogste niveau kunt dansen? Of wil je gewoon lekker los gaan op swingende muziek? Zoek de eerstvolgende les via het lesrooster en vraag een gratis dagpas aan!

Stel niet uit, start met de Proef 7-Daagse

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 • * velden zijn verplicht.

Resultaat 4 weken Killerbody programma!

Afgelopen maand gingen maar liefst 110 mensen de Killerbody uitdaging aan, waaronder werknemer Jay (locatie Noord). Ook Ja...

Lees meer

Zomeraanbieding

** ZOMERAANBIEDING **  De zomer komt eraan! En dit betekent naast lekker BBQ feestjes, zon, terrasjes en vakantie ook d...

Lees meer
Meer nieuws
 • Zomerrooster

  Zomerrooster

  Bekijk hier het aangepaste lesrooster voor de zomervakantie!!

  Lees meer
 • Zomeraanbieding

  Zomeraanbieding

  Sport 12 weken voor maar €99,-

  Lees meer
 • EK HIPHOP 2019

  EK HIPHOP 2019

  Drie teams en een duo van Sportinstituut Ooms hebben zich wederom weten te kwalificeren voor het EK en gaan dit weekend weer een nieuw avontuur tegemoet! Overkill danst mee in de categorie cadetten, One Peace

  Lees meer
 • Fit met Diabetes

  Fit met Diabetes

  Sportinstituut Ooms - Noord start 8 januari iedere dinsdag van 11.00 - 12.00 uur met een sportgroep voor mensen met Diabetes. Onder begeleiding van een Fysiotherapeut ga je aan de slag.

  Lees meer
 • 55+ Fit

  55+ Fit

  Ouder worden en fit blijven, dat lijkt op het eerste gezicht tegenstrijdig. Toch gaat dat prima samen. Sporten en bewegen is namelijk echt voor alle leeftijden.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.