EK HIPHOP 2019

Drie teams en een duo van Sportinstituut Ooms hebben zich wederom weten te kwalificeren voor het EK en gaan dit weekend weer een nieuw avontuur tegemoet! Overkill danst mee in de categorie cadetten, One Peace in de junioren en megacrew The LAB is te zien in de categorie adults. Naast alle teams zijn het duo Nathalie en Pierre ook weer van de partij!

Het EK is in Leiden en dit kun je live meekijken via de livestreams! Hieronder vind je een overzicht wanneer de categorieën starten.

 

Vrijdag 24 mei 2019

13:00 – 14:00 uur | voorronde ONE PEACE

15:30 – 15:45 uur | voorronde Nathalie en Pierre

15:50 – 16:40 uur | voorronde OVERKILL

17:10 – 17:30 uur | voorronde THE LAB

 

Link naar de livestreams:

KLIK HIER

 

Namens Sportinstituut Ooms wensen wij alle dansers enorm veel succes. Laat zien wat jullie goed kunnen!


Resultaat 4 weken Killerbody programma!

Afgelopen maand gingen maar liefst 110 mensen de Killerbody uitdaging aan, waaronder werknemer Jay (locatie Noord). Ook Ja...

Lees meer

Zomeraanbieding

** ZOMERAANBIEDING **  De zomer komt eraan! En dit betekent naast lekker BBQ feestjes, zon, terrasjes en vakantie ook d...

Lees meer
Meer nieuws
 • Zomerrooster

  Zomerrooster

  Bekijk hier het aangepaste lesrooster voor de zomervakantie!!

  Lees meer
 • Zomeraanbieding

  Zomeraanbieding

  Sport 12 weken voor maar €99,-

  Lees meer
 • Fit met Diabetes

  Fit met Diabetes

  Sportinstituut Ooms - Noord start 8 januari iedere dinsdag van 11.00 - 12.00 uur met een sportgroep voor mensen met Diabetes. Onder begeleiding van een Fysiotherapeut ga je aan de slag.

  Lees meer
 • 55+ Fit

  55+ Fit

  Ouder worden en fit blijven, dat lijkt op het eerste gezicht tegenstrijdig. Toch gaat dat prima samen. Sporten en bewegen is namelijk echt voor alle leeftijden.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.