Enforce bij Sportinstituut Ooms

Mijn naam is Remco Jonkers, mastertrainer Enforce Tilburg. Sinds 2017 ben ik franchisenemer bij Enforce Tilburg en zijn we met 14 vestigingen in 2 jaar de grootste franchiseformule van Nederland op personal training gebied. 

Enforce is een high-end sport experience en helpt mensen stap voor stap het leven te creëren wat ze graag zou willen. We hebben 3 krachtige, exclusieve programma’s zodat ze zowel als absolute beginner als gevorderde sporter onderdeel kan zijn van onze Enforce community. Samen met andere Enforcers dagen ze zichzelf elke training maximaal uit en hebben ze allemaal hetzelfde doel; zichzelf elke dag overtreffen en keihard werken aan dat waar de deelnemer naartoe wilt.

Om zulke krachtige resultaten te kunnen bereiken werken we alleen met mensen die echt bereid zijn patronen te willen doorbreken, in control willen zijn en hier trots op zijn. Doorzetters die keihard willen werken. Mensen die de ballen hebben om voor zichzelf te kiezen en heel bewust de keuze maken om te zijn zoals ze willen zijn. “No goal was met without a little sweat”.

Personal trainer Remco verzorgt een nieuwe les 'Enforce Fit' bij Sportinstituut Ooms - Noord. Per training mogen 5 leden van Sportinstituut Ooms deelnemen aan de lessen, zorg dat je een plaats reserveert in de Sportivity app!

Zie hieronder het lesrooster:

Maandag 09:00 - 09:30 uur
Woensdag 08:00 - 09:00 uur
Donderdag 19:00 - 19:30 uur
Vrijdag 09:00 - 10:00 uur
 

KLIK HIER EN VRAAG JE GRATIS COACHGESPREK AAN OF SCHRIJF JE IN!

 

Resultaat 4 weken Killerbody programma!

Afgelopen maand gingen maar liefst 110 mensen de Killerbody uitdaging aan, waaronder werknemer Jay (locatie Noord). Ook Ja...

Lees meer

Zomeraanbieding

** ZOMERAANBIEDING **  De zomer komt eraan! En dit betekent naast lekker BBQ feestjes, zon, terrasjes en vakantie ook d...

Lees meer
Meer nieuws
 • Zomerrooster

  Zomerrooster

  Bekijk hier het aangepaste lesrooster voor de zomervakantie!!

  Lees meer
 • Zomeraanbieding

  Zomeraanbieding

  Sport 12 weken voor maar €99,-

  Lees meer
 • EK HIPHOP 2019

  EK HIPHOP 2019

  Drie teams en een duo van Sportinstituut Ooms hebben zich wederom weten te kwalificeren voor het EK en gaan dit weekend weer een nieuw avontuur tegemoet! Overkill danst mee in de categorie cadetten, One Peace

  Lees meer
 • Fit met Diabetes

  Fit met Diabetes

  Sportinstituut Ooms - Noord start 8 januari iedere dinsdag van 11.00 - 12.00 uur met een sportgroep voor mensen met Diabetes. Onder begeleiding van een Fysiotherapeut ga je aan de slag.

  Lees meer
 • 55+ Fit

  55+ Fit

  Ouder worden en fit blijven, dat lijkt op het eerste gezicht tegenstrijdig. Toch gaat dat prima samen. Sporten en bewegen is namelijk echt voor alle leeftijden.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.