Zomeraanbieding

** ZOMERAANBIEDING ** 

De zomer komt eraan! En dit betekent naast lekker BBQ feestjes, zon, terrasjes en vakantie ook dat de zomerstop binnenkort begint. Na een paar maanden flink trainen en lekker sporten ligt het even een paar weken stil.

Voor jezelf en vooral voor je lichaam is dit enorm jammer. Je lichaam krijgt geen prikkels meer, waardoor je spierkracht afneemt en je conditie minder wordt. Ook heb je kans dat je door die zomerse hapjes en drankjes een paar kilo aankomt. Daarbij is bewezen dat veel sporters na de zomerstop sneller een blessure oplopen.

Natuurlijk kan je thuis wat sporten of je hardloopschoenen meenemen op vakantie. Maar je kan ook lekker blijven trainen aan kracht en conditie in de fitness! Want wat is er nu lekkerder dan fit en actief starten met een nieuw seizoen in september of oktober?

Daarom hebben we speciaal voor jullie een toffe zomer actie!

12 weken onbeperkt sporten voor maar €99,-

Doe mee aan de groepslessen, train op de eGym, doe een bootcamp training voor je naar het strand gaat en sleep je vrienden mee om te werken aan dat zomer lichaam! Een 12 weken zomerabonnement geeft je toegang tot locatie Reeshof en Noord. Dit programma is perfect om alle faciliteiten bij Sportinstituut Ooms uit te proberen en te bekijken wat bij jouw doelstelling past! 

Zijn jouw doelen niet in 12 weken te realiseren? Bij inschrijving van één jaar sport je tot 1 september GRATIS! 

De actie loopt tot woensdag 31 juli. Bij inschrijving betaal je altijd €5,- voor de toegangssleutel.

Liever eerst een proefles volgen? 
Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 • * velden zijn verplicht.

 

Winnaar grote clubactie!

Vorige maand kregen al onze jeugdleden de mogelijkheid om loten te verkopen van de Grote club actie. Met deze actie verdienen d...

Lees meer

Wij zijn eenmalig eerder gesloten!

Vrijdag 25 oktober sluiten we eenmalig om 19.30 uur wegens een personeelsvergadering! Excuses voor het ongemak.  

Lees meer
Meer nieuws
 • Winnaar grote clubactie!

  Winnaar grote clubactie!

  Vorige maand kregen al onze jeugdleden de mogelijkheid om loten te verkopen van de Grote club actie. Met deze actie verdienen de kinderen zelf ook een zakcentje bij! Ieder jaar maken we er een wedstrijd......

  Lees meer
 • Wij zijn eenmalig eerder gesloten!

  Wij zijn eenmalig eerder gesloten!

  Vrijdag 25 oktober sluiten we eenmalig om 19.30 uur wegens een personeelsvergadering!

  Lees meer
 • ONZE TEAMS OP HET WK HIPHOP

  ONZE TEAMS OP HET WK HIPHOP

  Vrijdag 18 & zaterdag 19 oktober vindt het WK Hiphop plaats in Nederland, en onze teams zijn erbij!

  Lees meer
 • Ticket verkoop start 1 oktober!

  Ticket verkoop start 1 oktober!

  Entree tickets voor de theatershow zijn vanaf dinsdag 1 oktober verkrijgbaar bij de balie. Maak een keuze uit show tijden: 13:00 uur of 15:00 uur. Let op er zijn tickets....

  Lees meer
 • Selectie Hiphop

  Selectie Hiphop

  Altijd al in een wedstrijd team willen dansen op nationaal en internationaal niveau? Kom eens een proefles volgen!

  Lees meer
 • Fysio FIT

  Fysio FIT

  De groepsles FYSIOFIT is voor iedereen toegankelijk, met name mensen die lichamelijke en/of psychische klachten ervaren kunnen hier terecht.

  Lees meer
 • €200,- voordeel!

  €200,- voordeel!

  Fijne vakantie gehad? Dan is het nu tijd om af te rekenen met al die overtollige zomer kilo's. Profiteer van onze na zomer actie!

  Lees meer
 • Fit met Diabetes

  Fit met Diabetes

  Sportinstituut Ooms - Noord start 8 januari iedere dinsdag van 11.00 - 12.00 uur met een sportgroep voor mensen met Diabetes. Onder begeleiding van een Fysiotherapeut ga je aan de slag.

  Lees meer
 • 55+ Fit

  55+ Fit

  Ouder worden en fit blijven, dat lijkt op het eerste gezicht tegenstrijdig. Toch gaat dat prima samen. Sporten en bewegen is namelijk echt voor alle leeftijden.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.