Meedoenregeling

Met de Meedoenregeling kunnen inwoners van Tilburg met een minimum inkomen en 18 jaar of ouder zijn, GRATIS  sporten bij Sportinstituut Ooms . Je kunt gebruik maken van de fitness apparaten, inclusief persoonlijke begeleiding  en een op maat gemaakt trainingsschema én deelnemen aan vele groepslessen zoals XCORE, Club Power, Club Yoga, Club Cycle, Zumba of Bootcamp. 

Heb je een tegoed ontvangen van de gemeente? Kom dan langs bij onze sportschool met de brief die je hebt ontvangen, hierin staan alle gegevens die wij nodig hebben om je inschrijving in compleet te maken. Na aanmelding bij de sportschool kun je direct gebruik maken van onze faciliteiten. Enige kosten voor eigen rekening zijn €5,- voor een toegangssleutel om onze club binnen te komen.

KLIK HIER voor meer informatie.

 • Bekijk ook onze pagina 'Stichting Leergeld' wat meer vertelt over een regeling voor kinderen.

Resultaat 4 weken Killerbody programma!

Afgelopen maand gingen maar liefst 110 mensen de Killerbody uitdaging aan, waaronder werknemer Jay (locatie Noord). Ook Ja...

Lees meer

Zomeraanbieding

** ZOMERAANBIEDING **  De zomer komt eraan! En dit betekent naast lekker BBQ feestjes, zon, terrasjes en vakantie ook d...

Lees meer
Meer nieuws
 • Zomerrooster

  Zomerrooster

  Bekijk hier het aangepaste lesrooster voor de zomervakantie!!

  Lees meer
 • Zomeraanbieding

  Zomeraanbieding

  Sport 12 weken voor maar €99,-

  Lees meer
 • EK HIPHOP 2019

  EK HIPHOP 2019

  Drie teams en een duo van Sportinstituut Ooms hebben zich wederom weten te kwalificeren voor het EK en gaan dit weekend weer een nieuw avontuur tegemoet! Overkill danst mee in de categorie cadetten, One Peace

  Lees meer
 • Fit met Diabetes

  Fit met Diabetes

  Sportinstituut Ooms - Noord start 8 januari iedere dinsdag van 11.00 - 12.00 uur met een sportgroep voor mensen met Diabetes. Onder begeleiding van een Fysiotherapeut ga je aan de slag.

  Lees meer
 • 55+ Fit

  55+ Fit

  Ouder worden en fit blijven, dat lijkt op het eerste gezicht tegenstrijdig. Toch gaat dat prima samen. Sporten en bewegen is namelijk echt voor alle leeftijden.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.