ZUMBA

Lekker dansen op swingende muziek en flink aan je conditie werken? Dan is Zumba iets voor jou! Deze zomerse workout is door Sportinstituut Ooms 2009 naar Nederland gehaald en intens populair geworden. Wij geven lessen voor kinderen en volwassenen.

Als je niet zo dol bent op fitness, maar wel van dansen houdt, probeer dan Zumba. Je danst op swingende Latin muziek en hebt niet in de gaten dat je calorieën verbrandt en dus met rasse schreden afvalt. Na enkele weken zie je al verschil: aanzienlijk gewichtsverlies en een ‘killer body’.

OPBOUW VAN DE LES

Tijdens een Zumba-les worden dansen als cumbia, merengue, salsa, reggaeton, mambo, rumba, flamenco en calypso gecombineerd met aerobics. Hierdoor ontstaat een leuke intervalroutine die makkelijk te volgen is. Je werkt niet alleen aan je conditie, je verbrandt ook enorm veel calorieën. En dat allemaal zonder dat je het gevoel hebt dat je sport.

Al direct vanaf de warming-up word je opgezweept door de vrolijke klanken van Latin muziek. Up-tempo en langzame ritmes wisselen elkaar af. De verleidelijke heupbewegingen en korte danscombinaties zijn goed te volgen. Zumba werkt verslavend en vraagt om meer. Elke les garandeert een onvergetelijke workout. Met een brede glimlach zul je uitkijken naar de volgende les. Sporten is nog nooit zo leuk geweest!

Stel niet uit, start met de Proef 7-Daagse

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 • * velden zijn verplicht.

Resultaat 4 weken Killerbody programma!

Afgelopen maand gingen maar liefst 110 mensen de Killerbody uitdaging aan, waaronder werknemer Jay (locatie Noord). Ook Ja...

Lees meer

Zomeraanbieding

** ZOMERAANBIEDING **  De zomer komt eraan! En dit betekent naast lekker BBQ feestjes, zon, terrasjes en vakantie ook d...

Lees meer
Meer nieuws
 • Zomerrooster

  Zomerrooster

  Bekijk hier het aangepaste lesrooster voor de zomervakantie!!

  Lees meer
 • Zomeraanbieding

  Zomeraanbieding

  Sport 12 weken voor maar €99,-

  Lees meer
 • EK HIPHOP 2019

  EK HIPHOP 2019

  Drie teams en een duo van Sportinstituut Ooms hebben zich wederom weten te kwalificeren voor het EK en gaan dit weekend weer een nieuw avontuur tegemoet! Overkill danst mee in de categorie cadetten, One Peace

  Lees meer
 • Fit met Diabetes

  Fit met Diabetes

  Sportinstituut Ooms - Noord start 8 januari iedere dinsdag van 11.00 - 12.00 uur met een sportgroep voor mensen met Diabetes. Onder begeleiding van een Fysiotherapeut ga je aan de slag.

  Lees meer
 • 55+ Fit

  55+ Fit

  Ouder worden en fit blijven, dat lijkt op het eerste gezicht tegenstrijdig. Toch gaat dat prima samen. Sporten en bewegen is namelijk echt voor alle leeftijden.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.